O doctoriţă stomatolog s-a sinucis lângă iubit, disperată că nu-şi găsea loc de muncă

Poliţiştii avansează ipoteza unei sinucideri în cazul tinerei din Iaşi care a căzut de la etaj. Tânăra absolventă de Medicină Dentară ar fi trecut printr-o depresie pentru că nu îşi găsea un loc de muncă.  

RomaniaTV.net
11 apr. 2017, 08:00
O doctoriţă stomatolog s-a sinucis lângă iubit, disperată că nu-şi găsea loc de muncă

Tragedie în cartierul CUG, unde o tânără de 27 de ani a căzut de la etajul cinci al unui bloc-turn. Nenorocirea a avut loc ieri după amiază, în jurul orei 15.30. Mai mulţi locatari care locuiesc în vecinătatea blocului 1005 au auzit un strigăt şi apoi o bubuitură. Când s-au apropiat, au văzut o tânără îmbrăcată în pijamale, care sângera puternic, şi au sunat la numărul 112. De asemenea, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi a început cercetările. O tânără care locuieşte în zonă a povestit clipele tragice.

Sinucidere la Iaşi. O tânără s-a aruncat de la etaj, după o ceartă cu iubitul

„Este vorba de blocul cu gang, care avea brutăria la parter. Am auzit un ţipăt şi o bufnitură puternică. Când s-a dus tata la ea, deja nu mai mişca. A sunat la poliţie. S-a aruncat de la etajul cinci, iar după ea a ţipat prietenul ei, de la balcon. Mama ei a aflat, a venit imediat după, am crezut că-şi pierde minţile“, a spus o tânără.

Echi­pajul de la Ambulanţă care a fost trimis la faţa locului nu a mai avut ce face pentru a o ajuta, şi a fost declarat decesul, iar corpul tinerei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML).

„La ora 15.37 am fost solicitaţi prin 112 să intervenim pe aleea Tudor Neculai, unde o persoană ar fi căzut de la înălţime, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj B1 cu medic, care a găsit o persoană în vârstă de 27 de ani. Persoana avea un traumatism cranio-cerebral, fractură deschisă femur stâng şi traumatism toraco-abdominal. Vicitma nu prezenta semne vitale, iar medicii au declarat decesul“, a precizat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Jude­ţean Iaşi.

Poliţiştii de la Secţia 6 CUG au mers la faţa locului şi au urcat la apartamentul de unde a căzut fata. Aici, poliţiştii l-au găsit pe iubitul tinerei.

„Po­liţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde iniţial se sesizase că o tânără a căzut de la etajul şapte, fiind văzută de o persoană în timp ce cădea, după care în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, a rezultat că a căzut de la etajul cinci. Tânăra era în vizită la prietenul ei. Din primele verificări nu a rezultat că ar fi avut vreo ceartă cu el“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Inspec­toratului de Poliţie al Judeţului Iaşi.

Surse din cadrul anchetei au precizat că tânăra se afla în depresie deoarece nu îşi găsise un loc de muncă, deşi terminase Facultatea de Me­dicină Dentară din cadrul UMF Iaşi, în urmă cu doi ani. De asemenea, tânăra ar avea o garsonieră în apropiere de locul unde locuia îm­preună cu prietenul ei, cum­părată de către mama acesteia. Cu acest tânăr, fata ar fi avut o relaţie de aproximativ un an şi jumătate. Poliţiştii au precizat că vor continua cercetările în acest caz.