O dovadă de dragoste, desprinsă parcă din basme. Vezi gestul extrem al unui chinez VIDEO

Un chinez a căutat timp de 20 de ani prin gunoaie pentru a strânge banii necesari pentru a-i cumpăra soţiei sale un pian. În urmă cu 38 de ani, atunci când chinezul s-a căsătorit cu dragostea vieţii lui a aflat de pasiunea ei incredibilă pentru muzică.

RomaniaTV.net
05 nov. 2012, 21:41
O dovadă de dragoste, desprinsă parcă din basme. Vezi gestul extrem al unui chinez VIDEO

Femeia îşi dorea din toată inima un pian, însă situaţia financiară nu le-a permis să cumpere unul. După ce soţia s-a îmbolnăvit, bărbatul şi-a pus în gând să-i îndeplinească visul.

Astfel, el a început să caute prin gunoaie, obiecte pe care ulterior putea să le vândă sau să le ducă la reciclat.

„La început îmi era ruşine. Când mergeam să strâng gunoaie, purtam întotdeauna o mască şi o pălărie, pentru că îmi era teamă că o să dau de cineva cunoscut. Însă, mai târziu, m-am obişnuit. A devenit chiar un obicei pentru mine. În fiecare zi, după cină, mergeam să strâng gunoaie”, a povestit Wu Zheng.

După 20 de ani, cei doi şi-au văzut visul împlinit: au strâns suficienţi bani cât să cumpere pianul.

„A muncit 20 de ani, atât de mult timp, să strângă bani şi să-mi cumpere un pian. Am fost foarte fericită când s-a întâmplat asta, la fel de fericită ca atunci când am intrat la facultate”, a spus soţia chinezului.

Acum, cei doi îşi petrec cea mai mare parte a timpului în jurul pianului. De cele mai multe ori, chinezul cântă alături de soţia lui.