Un cunoscut FOTBALIST ROMÂN trebuia să fie în cursa PRĂBUŞITĂ în Franţa

Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, care avea la bord 150 de oameni, între care şase membri ai echipajului de zbor, a cazut în regiunea Barcelonnette, într-o zonă muntoasă din sudul Franţei.

24 mart. 2015, 21:32
Un cunoscut FOTBALIST ROMÂN trebuia să fie în cursa PRĂBUŞITĂ în Franţa

O echipa de liga a 3-a din Suedia a scapat in ultima clipa de tragedia aviatica din sud-estul Frantei. Le Figaro scrie despre suedezi ca fiind cei mai norocosi oameni, in acest moment.

Citeşte şi: AVIONUL PRĂBUŞIT în FRANŢA. S-a găsit prima CUTIE NEAGRĂ

Echipa Dalkurd FF voia sa se imbarce in avion, pentru a ajunge inapoi in Suedia, dupa un stagiu de pregatire in Catalunya. Numai ca staff-ul si jucatorii au decis in ultima clipa sa ia alt zbor de la Barcelona, pentru ca urmau sa aiba escala cu timp de asteptare prea mare la Dusseldorf. La Dalkurd FF este legitimat şi românul Alin Vigariu, fotbalist lansat la Electroputere şi care a mai jucat la Universitatea Craiova. Vigariu şi-a sunat rudele şi prietenii după tragedia şi i-a anunţat că este bine!

„Am plecat la 45 de minute dupa avionul care s-a prabusit. Sunt in regula. Am fost impartiti in 3 dintre cele 4 avioane care au plecat din Barcelona intr-un interval foarte scurt de timp. Timpul de asteptare in Dusseldorf pentru legatura noastra era prea mare, asa ca am fost impartiti in trei grupuri. Eu si inca 6 sau 7 colegi am fost in cursa de Zurich. Am vorbit cu prietenii, cu familia, toti erau ingrijorati pentru ca stiau ca o sa plec azi din Barcelona. La Zurich am aflat despre dezastru, nu stiam nimic de grupul de colegi care a zburat la Munchen, eram ingrijorat”, a declarat Alin Vigariu pentru Sport.ro.

Citeşte şi: AVION PRĂBUŞIT FRANŢA. ULTIMELE CUVINTE ale piloţilor cursei 4U9525, înainte de TRAGEDIE

Pana la urma, alegerea aceasta le-a salvat viata jucatorilor de la Dalkurd FF. Ei au zburat impartiti in trei avioane, care au plecat la alta ora, avand escala la Munchen si la Zurich.