O elevă din Cluj, care a obţinut nota 10 la BAC 2014, a dezvăluit cheia succesului ei

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO Cluj. La examenul de bacalaureat din 2014, în premieră pentru judeţul Cluj, o elevă de la un liceu cu profil tehnologic a obţinut 10 curat. De obicei, notele de 10 erau obţinute de elevi de la licee teoretice. Anul acesta, barierele au fost sparte de Doriana Şandru din comuna Ciucea, absolventă a Liceului Tehnologic Vlădeasa Huedin. Ea a promovat examenul de bacalaureat cu 10 pe linie, la fel ca alţi nouă elevi din judeţul Cluj.

07 iul. 2014, 15:43
O elevă din Cluj, care a obţinut nota 10 la BAC 2014, a dezvăluit cheia succesului ei

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO Cluj. Reuşita Dorianei Şandru poate fi un exemplu pentru ceilalţi elevi care urmează să dea bacalaureatul în anii următori. Ei trebuie să ştie că succesul vine din muncă.

„Am învăţat constant în cei patru ani de liceu”, a declarat Doriana Şandru atunci când a fost întrebată cum a reuşit să obţină 10 la toate probele, potrivit monitorulcj.ro.

În ceea ce priveşte planurile ei de viitor, Doriana Şandru nu s-a decis încă ce facultate va urma.

CITEŞTE ŞI: Frumoasă de pică şi mai deşteaptă ca Einstein. Cât de sexy este eleva de 10 la BAC 2014 din PLOIEŞTI

Alături de Doriana Şandru, alţi nouă elevi din judeţul Cluj au obţinut 10 pe linie la Bac în acest an. Aceştia sunt Patricia Luiza Blaj de la Liceul Teoretic Gheorghe Şincai Cluj-Napoca, Nelida Cristina Bora de la Colegiul Naţional Andrei Mureşanu Dej, Ioana Bianca Costin de la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu Cluj-Napoca, Maria Ilea de la Liceul Teoretic Liviu Rebreanu din Turda, Diana Paula Mureşan de la Liceul Teoretic Onisigfor Ghibu din Cluj-Napoca, Roxana Cosmina Păscaru de la Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca, Ana Maria Puşcaş Geleriu de la Liceul Teoretic Gheorghe Şincai Cluj-Napoca, Adriadna Nadia Sava de la Liceul Teoretic Gheorghe Şincai Cluj-Napoca şi Ioan Alexandru Sfîrlea de la Colegiul Naţional Emil Racoviţă Cluj-Napoca.

Vezi şi: REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO BRĂILA: Care sunt elevii care au luat NOTA 10 la BAC