O elevă premiantă din Vaslui a dispărut de acasă. A lăsat un bilet SFÂŞIETOR. Mesajul DISPERAT al mamei VIDEO

O elevă de 17 ani din Vaslui este căutată de mai multe zile în tot judeţul. Copila a plecat de acasă după o discuţie cu mama ei şi a lăsat un bilet cutremurător în care a scris că viaţa ei nu mai are rost. Fata a fost dată în urmărire generală.

RomaniaTV.net
25 iul. 2015, 09:44

Adolescenta a fost data in urmarire generala si este cautata de politisti, dupa ce a plecat de acasa pretextand ca merge la o petrecere, rudele gasind ulterior un bilet de adio. Fata nu a mai ajuns la petrecerea respectiva si nu a mers nici la domiciliul surorii sale, acolo unde locuia.

„Eleva nu a mai fost vazuta de joi dupa-amiaza. Politistii vasluieni desfasoara activitati de cautare, adolescenta fiind data in urmarire generala„, a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Mihaela Straub.

Totul a pornit de la o discuţie pe care fata a avut-o cu mama sa. Tânăra văzuse pe internet mai multe fotografii cu prietenele sale distrându-se pe litoral şi i-a cerut mamei să o lase şi pe ea la mare. 

Citeşte şi SCANDALOS: Fata violată la Vaslui, protagonista unor postari inventate pe Facebook

Femeia i-a explicat că acest lucru este imposibil, întrucât nu are bani. Fata a lăsat un bilet în care a scris că viaţa ei s-a sfârşit. Fata este o elevă eminentă care a absolvit clasa a XI-a cu media 9,85. 

Mama fetei cere ajutorul tuturor celor care au văzut-o și care pot ajuta ca Georgiana să fie găsită și să se întoarcă în sânul familiei. 

„Vă rog ajutați-mă să-mi găsesc copilul teafăr și nevătămat”, este mesajul disperat al mamei.

„Am găsit biletul din care rezulta că e ultimul ei gest din cauză că nu am avut bani să o pot trimite la mare. Sunt o mamă disperată și vreau să o găsesc. Vreau să vină acasă. Georgiana! Mama nu mai poate să mai lupte Vreau să te văd. Indiferent ce greșeli faci, ești copilul meu și mama te iartă. Promit că am să te trimit și la mare. Punem bani mână de la mână și te trimitem și la mare. Înțelege că vrem să te ajutăm. Spune-mi unde ești și venim să te luăm„, a povestit femeia, citată de vremeanoua.ro. Aceasta povestește că știa de faptul că fata ei dorește foarte mult să meargă la mare, dar nu a crezut că lipsa posibilităților materiale o vor afecta atât de mult.