O familie a plonjat cu maşina în Olt. Fetiţa de 13 ani a fost salvată, părinţii au fost găsiţi morţi în maşină FOTO

O maşinăcu o familie formată din părinţi şi o fetiţă de 13 ani a plonjat în râul Olt. Fetiţa de 13 ani a fost salvată. Pompierii au reuşit să scoată maşina care a căzut în Olt, în apropiere de oraşul Brezoi, Vâlcea, în aceasta fiind găsite trupurile celor doi adulţi care nu au reuşit să se salveze. Maşina este urcată pe o platformă, iar traficul pe DN 7 este complet blocat.

01 apr. 2018, 10:44

La Brezoi-Gura Lotrului a avut loc o operaţiune de salvare ca-n filme, scrie observatortv.ro. O familie a plonjat cu maşina în râul Olt. Instinctul de părinte nu a dispărut nici în această situaţie, când cei doi au împins-o pe fetiţă din maşină ca să se salveze.

Citeşte şi Cum poţi primi maşină gratis în cazul unui accident rutier

Aceasta a ţipat după ajutor, iar un bărbat i-a auzit strigătele. Soţia bărbatului a declarat că s-a speriat, pentru că a crezut că este unul dintre copiii aflaţi în tabără: „Am auzit un copil strigând ajutor, ajutor din apă. Am crezut ca e unul dintre copiii nostri. Sotul a fugit repede si a sarit in apa după fetita. Suntem aici in tabara cu copiii”.

Din primele informaţii, cei doi părinţi ai fetiţei de 13 ani sunt de negăsit. Micuţa ar fi adoptată de cei doi. Incidentul s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 10, pe Valea Oltului la km 207 în apropierea oraşului Brezoi.

Astazi, in jurul orei 10:00, un accident rutier grav a avut loc pe Valea Oltului la km 207 in apropierea orasului Brezoi. Un autoturism cu numere de Vâlcea, care se deplasa pe sensul de mers Sibiu Râmnicu Valcea. Pe fondul neadaptarii vitezei de deplsare, şoferul a parasit partea carosabila si a intrat in Olt. In Masina se aflau 3 persoane o femeie un barbat si o fetita de 13 ani. 

Pompierii şi scafandrii au reuşit să scoată maşina căzută în Olt şi au găsit în ea trupurile celor doi adulţi care nu au reulit să se salveze. Este vorba despre un bărbat de 53 de ani şi o femeie de 46 de ani, ambii din Râmnicu Vâlcea.

Maşina este urcată pe o platformă, iar la ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 7 este complet blocat.