O familie din Arad este lovită de BLESTEM. Trei TIR-uri au intrat în casa lor în doar o lună şi jumătate VIDEO

O familie din Arad a ajuns la capatul răbdării: într-o lună şi jumătate nu mai puţin de trei autotrenuri au ajuns în locuinţa lor, informează România TV. Oamenii cred că zona este blestemată, întrucât o altă casă, de pe partea cealaltă a drumului, a fost distrusă de 6 ori, dar proprietarii au ridicat o troiţă şi au scăpat de ghinion.

27 aug. 2014, 13:42
O familie din Arad este lovită de BLESTEM. Trei TIR-uri au intrat în casa lor în doar o lună şi jumătate VIDEO

Soţii Rusu din localitatea Nicolae Bălcescu nu mai au linişte. Într-o lună şi jumătate, 3 şoferi au derapat pe drumul care leagă Aradul de Deva şi au ajuns cu maşinile în casa lor.

Un TIR a derapat, a intrat într-un alt autocamion care a ricoşat şi s-a oprit în casă.

Citeşte şi Bistriţa Năsăud: O femeie s-a trezit în toiul nopţii cu un TIR în casă FOTO

Proprietarul casei spune că a fost la un pas să moară strivit de TIR. Se chinuia să repare casa distrusă cu un vecin, dar cu câteva secunde înainte amândoi au plecat de lângă locuinţă.

Oamenii spun că au ajuns să le fie frică să mai stea în propria casă.

„Chiar frică, foarte frică, am zis că nu mai stăm aici, că plecăm, dar unde? Ne e teamă la orice zgomot, la orice frână sau când circulă tare. Am rămas cu urmări”, au pus oamenii.

Citeşte şi Un tir încărcat cu lemne a rănit GRAV un copil pe trotuar şi s-a oprit într-o CASĂ VIDEO

Localnicii cred că zona este una blestemată. O altă casă, de pe partea cealaltă a drumului, a fost distrusă de 6 ori de maşini.

Proprietarii casei distruse speră ca drumarii să ridice un zid din beton ca să le ferească casa de TIR-urile scăpate de sub control.

Citeşte şi O bătrână a scăpat cu viaţă după ce un TIR s-a izbit de casa ei VIDEO