O familie s-a trezit cu un mormânt în mijlocul curţii. Vezi cum a fost posibil

Un bărbat din Iaşi s-a trezit cu o sinucigaşă îngropată în curtea lui. Preotul satului a făcut-o ca pe o răzbunare, pentru că omul a cumpărat un teren în apropierea bisericii.

05 dec. 2013, 11:19
O familie s-a trezit cu un mormânt în mijlocul curţii. Vezi cum a fost posibil

Instanţele de judecată i-au dat dreptate omului care are în mijlocul curţii un mormânt, însă omul se loveşte acum de o altă problemă, scrie bzi.ro. Mormântul nu poate fi mutat decât la cererea familiei.

Bărbatul spune că reprezentanţii bisericii au convins rudele mortului că nu e bine ca acesta să fie mutat.

Aşa să face că, bărbatul care s-a trezit cu mortul îngropat în curtea sa, s-a ales şi cu o plângere pentru profanare de morminte pentru că ar fi deranjat florile puse de rude.

„I-am rugat respectuos de mai multe ori să-şi retragă gardul de pe proprietatea mea, însă au refuzat categoric acest lucru. În februarie 2006, am discutat şi cu preotul paroh Coroama, iar acesta mi-a spus că în două săptămâni se va rezolva toată problema”, a declarat Victor Buzila, omul care are în curte un mormânt.

La începutul lunii martie 2006, preotul s-a ambiţionat şi a înmormantat o femeie care se spânzurase, chiar pe terenul lui Buzilă.

Potrivit tradiţiei, cei care se sinucid sunt înmormântaţi la marginea cimitirului. În acest caz, femeia n-a fost înmormantată în cimitir. Mormântul a fost săpat chiar în calea de acces a vecinului.