O fată de 15 ani a fost violată de vărul ei zilnic, timp de 3 ani. Părinţii amândurora ştiau ce se întâmplă. Cum a fost posibil

O adolescenta britanica in varsta de 15 ani a trecut prin clipe de cosmar dupa ce a plecat sa-si viziteze rudele din partea tatalui, in Pakistan.

RomaniaTV.net
16 aug. 2016, 07:35
O fată de 15 ani a fost violată de vărul ei zilnic, timp de 3 ani. Părinţii amândurora ştiau ce se întâmplă. Cum a fost posibil

Tabassan Khan, care a primit un nou nume pentru a-i fi protejata identitatea, traia cu matusa ei in Doncaster, Marea Britanie, in timp ce tatal ei, de origine pakistaneza, se afla in inchisoare pentru ca a ucis-o pe mama fetei cand Tabassa avea doar 12 ani, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi Ambasador afgan: O dronă americană l-a ucis pe liderul Statului Islamic din Afganistan

Tanara a plecat intr-o vacanta in Pakistan, pentru a petrece cateva saptamani alaturi de rudele tatalui sau, insa cand a ajuns acolo, viata ei s-a transformat intr-un calvar.

Amenintata cu pistolul la tampla, adolescenta a fost fortata sa se marite cu varul ei, cu sase ani mai in varsta. Tanara a aflat apoi ca nunta lor fusese aranjata pentru ca barbatul sa primeasca viza de sedere in Regatul Unit.

„Am stat doua luni acolo, iar cand s-a apropiat data la care trebuia sa incep scoala, am vrut sa ma intorc. Unchiul meu imi tot spunea sa mai raman. Apoi, intr-o zi a intrat cu pistolul la mine in camera si mi-a spus ca trebuie sa ma casatoresc cu varul meu. Am fost ingrozita, dar nu am avut de ales. In noaptea nuntii, varul meu m-a violat si a continuat sa ma violeze aprope zilnic in urmatorii trei ani”, a povestit tanara acum in varsta de 26 de ani.

Citeşte şi O femeie susţine că a fost violată de o creatură Pokemon GO. Ce le-a spus POLIŢIŞTILOR

Tabassa a reusit insa sa conteste casatoria, iar o curte de judecata din Pakistan i-a acordat divortul. In 2008, tanara s-a intors in Marea Britanie.