O fată de opt ani a murit după ce ar fi înghiţit o radieră

O fată de opt ani dintr-o comună ieşeană a murit, marţi dimineaţă, după ce a intrat în stop cardio-respirator, existând suspiciuni că ar fi înghiţit o radieră cu care se jucase cu o seară în urmă.

11 apr. 2017, 13:01
O fată de opt ani a murit după ce ar fi înghiţit o radieră

Fata este din comuna ieşeană Vânători, iar în cursul dimineţii de marţi i s-a făcut brusc rău, fiind chemată de urgenţă ambulanţa, potrivit news.ro.

„Apelul a fost făcut prin 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj cu medic al ambulanţei. Fetiţa a fost găsit în stop cardio-respirator, s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără succes. A fost declarat decesul fetiţei”, a precizat Neculai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Iaşi.

Mama copilei susţine că în cursul serii de luni fata s-a jucat cu o radieră, existând suspiciuni că ar fi înghiţit obiectul.

Pe de altă parte, cu puţin timp înainte de a i se face rău, tatăl fetiţei s-a întors din străinătate. Rudele spun că fetiţa a avut emoţii puternice în momentul în care şi-a revăzut tatăl.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vâjiac, a spus că va fi efectuată necropsia, în urma căreia se va stabili cu exactitate cauzele decesului.