O fată din Mureş, înjunghiată de fostul iubit în farmacie

Scene de groază într-o farmacie din Târnăveni, în județul Mureș. O adolescentă de 17 ani a fost înjunghiat de iubitul ei de 22 de ani. După atac, agresorul a încercat să se sinucidă.

12 nov. 2019, 08:31
O fată din Mureş, înjunghiată de fostul iubit în farmacie

Teribilul atac a avut loc într-o farmacie din municipiul Târnăveni. Fata de 17 ani a fost luată prin surprindere de fostul iubit. Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, din aceeaşi localitate, avea un cuţit şi căuta să se răzbune după ce povestea lor de dragoste s-a încheiat.

ŞOCANT! O judecătoare a fost găsită cu gâtul tăiat lângă maşina sa

Tânărul a înjunghiat-o pe fată de mai multe ori în faţa farmacistei, precum şi a altor oameni aflaţi în zonă, apoi a încercat să îşi pună capăt zilelor, fiind convins că a ucis-o pe fată.

„Ulterior, bărbatul şi-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul gâtului, cu acelaşi obiect înţepător, ambii fiind transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. La acest moment, echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, efectuează cercetarea locului faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Mureş.