O femeie a avut parte de o surpriză uriaşă fix la un an după moartea soţului ei. Vezi ce s-a întâmplat

O femeie din Statele Unite a avut parte de o surpriză de proporţii chiar în ziua în care se făcea un an de când soţul său a murit. Femeia a găsit pe oglinda de la baie chiar amprenta mâinii bărbatului mort de cancer. Aceasta susţine că de-a lungul timpului, a primit mai multe semne de la soţul ei care încearcă să-i transmită că există viaţă şi după moarte.

17 nov. 2015, 10:23
O femeie a avut parte de o surpriză uriaşă fix la un an după moartea soţului ei. Vezi ce s-a întâmplat

Max Besler a fost diagnosticat cu cancer esofagian şi a murit la vârsta de 56 de ani. Deşi era bolnav, acesta şi-a încurajat soţia să nu-şi părăsească locul de muncă pentru a avea grijă de el, ci a preferat să-l îngrijească Helen, o prietenă de familie care se ocupa de casă.

Într-o zi când Helen si Max se aflau în bucătărie, a început dintr-o dată să plouă. „Ne-am oprit și am privit amândoi. I-am spus: Știu că nu crezi în Dumnzeu, însă asta e ceva creat de Dumnezeu pentru noi. După ce pleci dintre noi, dacă poți găsi o cale, dă-ne un semn că e ceva dincolo de moarte, că nu se sfârșește totul”, i-a spus Helen.

„Însă va trebui ca voi două să găsiți semnul”, a fost răspuns Max.

La fix un an după moartea lui Max, într-o duminică, soţia acestuia citea în gradina casei alături de fiul ei. Când s-a ridicat să meargă în casă a intrat în camera de oaspeți unde Max și-a petrecut ultimele luni de viața. Atunci a fost momentul în care a văzut o amprentă pe oglinda de la baie. Nu era acolo o oră mai devreme, susține femeia. Și nu putea fi a fiului ei, care fusese cu ea tot timpul. A recunoscut imediat mâna soțului ei mort. Femeia a făcut mai multe fotografii, relatează antena3.ro.

Citeşte şi Cum îţi dai seama că persoana dragă care ţi-a murit mai este lângă tine

Acesta nu a fost însă singurul semn pe care femeia l-ar fi primit de la soţul ei. Ornamentele care erau prinse de tavanul terasei au început să se mişte chiar lîn momentul în care bărbatul a murit, la ora 12:44. Atunci, întreaga casă a fost cuprinsă de un sunet melodios, deși nu bătea vântul.

Ceasul din living s-a oprit la ora 12:44 într-o zi. Pentru că bateria era greu de schimbat au așteptat ziua în care Helen trebuia să treacă pe la ei. În aceea seară, într-un bilet lăsat de prietena ei, editorul a citit cum luminile au început să se stingă și să se aprindă singure. După acest incident, ceasul a început să funcționeze din nou. Iar într-o vacanță în Italia o barcă care purta numele Max s-a oprit între ea si fiul ei. Au văzut acest amănunt abia când au ajuns acasă și s-au uitat peste poze.

Femeia este convinsă că toate aceste semne sunt de la soțul ei, care încearcă astfel să-i transmită că există viață după moarte.