O femeie a fost găsită moartă în propria locuinţă. În casă se afla şi fetiţa acesteia, de trei ani

O femeie de aproximativ 40 de ani a fost găsită moartă, miercuri seara, în propria locuinţă din Năvodari, judeţul Constanţa, echipele de intervenţie găsind-o în casă şi pe fetiţa acesteia, de trei ani, care era nevătămată. Poliţiştii nu au observat urme de violenţă pe corpul femeii, cauza morţii urmând să fie stabilită în urma necropsiei.

30 ian. 2019, 19:04
O femeie a fost găsită moartă în propria locuinţă. În casă se afla şi fetiţa acesteia, de trei ani

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri seara, pe strada Cabanei din Năvodari. În interiorul unei locuinţe a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 40 de ani. De asemenea, în imobil se afla şi o fetiţă în vârstă de trei ani, care era nevătămată. Cadrele medicale au rămas să aibă grijă de aceasta până când în zonă sosesc reprezentanţii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Constanţa.

După primele informaţii, anchetatorii au stabilit că femeia nu mai fusese văzută de vecini de două sau trei zile şi aceştia ar fi auzit copilul plângând de mai multe ori. Ei au anunţat autorităţile, care au intrat în locuinţă şi au făcut această descoperire. Femeia respectivă nu avea loc de muncă şi locuia împreună cu fetiţa ei, concubinul şi fiul cel mare fiind plecaţi la muncă în străinătate. Victima a fost găsită în baie şi pe corpul sau nu au fost văzute urme de violenţă.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.