O femeie a fost omorâtă de două ori de autorităţi în acte. Rezultatul: femeia a rămas fără pensie

Caz revoltător la Medgidia. O bătrână a fost omorâtă de două ori în acte de autorităţi. Prima dată s-a întâmplat în urmă cu patru ani, iar zilele trecute, femeia a aflat că povestea se repetă. Totul din cauza funcţionarilor de la Bucureşti care au declarat-o moartă pe bătrână în locul unei alte femei.

24 oct. 2014, 12:32
O femeie a fost omorâtă de două ori de autorităţi în acte. Rezultatul: femeia a rămas fără pensie

Femeia de 87 de ani a descoperit neregulile zilele trecute când a constatat că nu i-a mai fost adusă pensia, informează România TV. Când fiica ei a mers să verifice, s-a descoperit că bătrâna era declarată moartă de câteva zile după ce fusese confundată cu o altă femeie. Este însă pentru a doua oară când Eugenia Dumitru se confruntă cu această problemă.

Citeşte şi Lovitură dură. Casa de Pensii Bucureşti contestă reîntregirea pensiei lui Adrian Iovan

„Nu e suficient că au condamnat-o la moarte spunând că este decedată? Acum vor chiar la propriu”, a spus ginerele femeii.

La primărie, femeia apare vie în baza de date, la Casa Naţională de Pensii însă, nu. „Doamna Dumitru Eugenia este o persoană vie şi nevătămată şi îi dorim multă sănătate şi viaţă lungă în continuare”, a spus primarul Mangaliei, Marian Iordache.

Citeşte şi Caz INCREDIBIL la Galaţi. O femeie este DATOARE la stat din cauza erorii unui funcţionar

Până se va dovedi că femeia este vie va sta fără pensie. „Până să ne lămurim dacă este decedată sau nu, noi nu am trecut-o în baza noastră de date decedată, ci i-am reţinut pensia. S-a mai întâmplat odată dar noi am rectificat eroarea, dar a apărut din nou”, a declarat Romeo Cosntantinescu, directorul Casei de Pensii Medgidia. Angajaţii Casei de Pensii din Medgidia spun că bătrâna îşi va primi banii la începutul lunii viitoare.