O femeie a murit înghiţită de flăcări într-un hotel din Franţa, locuit de imigranţi şi săraci

Incendiul izbucnit într-un hotel de două stele din Armentieres, locuit în majoritate de stăini, între care români şi sârbi,  a făcut până acum un mort, şapte persoane intoxicate cu fum şi a lăsat 26 de oameni fără adăpost.

RomaniaTV.net
14 oct. 2012, 10:14
O femeie a murit înghiţită de flăcări într-un hotel din Franţa, locuit de imigranţi şi săraci

O femeie de aproximativ 60 de ani a murit, sâmbătă seara, într-un incendiu izbucnit într-un hotel din nordul Franţei, unde locuiau imigranţi, dar şi persoane sărace, repartizate de Serviciile Sociale franceze, informează publicaţia Le Nouvel Observateur, în ediţia online.

Publicaţia franceză nu a precizat dacă femeia ucisă în incendiul din acel hotel era româncă. Hotelul era locuit de 39 de persoane în momentul izbucnirii incendiului. Acolo fuseseră aduse şi alte persoane care locuiseră într-un alt hotel din localitate, afectat de asemenea de un incendiu, în urmă cu o săptămână.

„Bilanţul incendiului este dramatic, o persoană decedată, şapte persoane intoxicate cu fum şi 26 de persoane care au rămas fără locuinţă”, a declarat locotenent-colonelul Pierre Michaux, de la Serviciul local de stingere a incendiilor.

Incendiul a izbucnit la etajul doi al unui hotel de două stele din Armentières, în nordul Franţei. Flăcările au fost stinse rapid, iar cei afectaţi de intoxicaţie cu fum au primit asistenţă medicală. Hotelul unde s-a produs incendiul se află într-o zonă din oraş care este în renovare.