O femeie aflată în comă după un accident rutier a dat naştere unui bebeluş perfect sănătos

Caz miraculos în Cehia. O femeie de 33 ani, aflată în luna a 5-a de sarcină a suferit un accident de maşină în urma căruia s-a ales cu numeroase leziuni la creier şi la gât şi a intrat în comă. Spre uimirea tuturor, medicii au reuşit să ducă sarcina până în luna a 8-a, când i-au făcut operaţie de cezariană. Cu ajutorul doctorilor, femeia a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

12 feb. 2016, 17:50
O femeie aflată în comă după un accident rutier a dat naştere unui bebeluş perfect sănătos

În octombrie 2015, Veronika Tlusta era în luna a 5-a de sarcină. Aceasta a devenit victima unui accident grav de circulaţie, iar creierul ei a fost puternic afectat. Din cauza leziunilor cerebrale, femeia a intrat în comă. 

După trei luni de zile de la accident, timp în care femeia s-a aflat sub supravegherea medicilor din spitalul unui orăşel din sud-estul Cehiei,  doctorii au hotărât că fătul are greutatea potrivită şi astfel s-a recurs la operaţia de cezariană. Aşa s-a născut fiul femeii, Daniel, care spre uimirea tuturor este un băieţel perfect sănătos.

După naştere, starea femeii a început să se îmbunătăţească încetul cu încetul, ea începând să recunoască persoanele din jurul ei.

Mama Veronicăi, puternic emoţionată de naşterea nepotului ei, a declarat că bebeluşul este frumos şi că îi seamănă leit fficei sale.

Cu trecrerea timpului, Veronica a început să deschidă ochii, dar nu şi-a revenit complet. Doctorii spun, însă, că mai există speranţă pentru recuperarea femeii, de aceea a fost transferată la un spital din Praga.

CITEŞTE ŞI S-a dus la medic pentru un control banal, dar medicii i-au găsit SUTE de FURNICI în urechi