O femeie cu probleme locomotorii a fost jefuită de un grup de minori. Doi pompieri au reuşit să-i prindă pe hoţi

Doi pompieri tulceni au reuşit să prindă mai mulţi minori care, luni după-amiază, au tâlhărit o femeie de 55 de ani, cu probleme locomotorii, care se deplasa cu un triciclu electric, aceştia furându-i încălţămintea şi rupându-i poşeta din care i-au luat 150 de lei şi mai multe obiecte personale. Ei au fost prinşi după o urmărire în care pompierii au folosit ambarcaţiunea din dotare cu care au traversat un lac.

RomaniaTV.net
31 iul. 2017, 17:05
O femeie cu probleme locomotorii a fost jefuită de un grup de minori. Doi pompieri au reuşit să-i prindă pe hoţi

Potrivit reprezentanţilor Inspctoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, doi salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Tulcea, plutonier adjutant Costel Ciamurni şi plutonier major Daniel Mădălin Şerpescu, aflaţi la Punctul temporar de lucru de la Plaja Ciuperca au intervenit, luni după-amiază, pentru prinderea unui grup de minori care tâlhărise o femeie de aproximativ 55 de ani, cu dizabilităţi locomotorii.

Aceasta se deplasa cu un triciclu electric, iar în jurul orei 17.00 a fost tâlhărită de un grup de şase minori. Aceştia i-au furat încălţămintea, i-au rupt poşeta din care i-au sustras suma de 150 lei şi mai multe obiecte personale.

„Abordaţi de victimă şi aflând semnalmentele talharilor, cei doi salvatori au reperat grupul de minori pe celălalt mal al lacului. Fără să stea prea mult pe gânduri, au sărit în ambarcaţiunea din dotare, au traversat lacul, după care a urmat o urmărire demnă de filmele poliţiste”, au precizat reprezentanţii ISU Tulcea.

Minorii au sărit mai multe garduri în încercarea de a scăpa, dar au fost prinşi de către cei doi subofiţeri care au solicitat ulterior sprijinul colegilor de la poliţie.

Minorii au fost prinşi şi sunt cercetaţi de poliţişti pentru faptele lor.