O femeie de 71 de ani, înşelată prin metoda „Ghicitul” după ce a vrut să afle ce îi rezervă viitorul

O bătrână de 71 de ani a căzut victimă celei mai utilizate metode de escrocherie. O femeie i-a trecut pragul casei și s-a oferit să îi prezică viitorul și să o scape de deochi. Încrezătoare, bătrâna i-a dat bani clarvăzătoarei. Abia după ce a plătit-o pe așa-zisa vrăjitoare cu 900 de lei, bătrâna și-a dat seama că a fost de fapt înșelată.

31 aug. 2016, 10:10
O femeie de 71 de ani, înşelată prin metoda „Ghicitul” după ce a vrut să afle ce îi rezervă viitorul

Poliția atrage atenția că metoda „Ghicitul” este des utilizată mai ales că în astfel de situații, victimele oferă singure escrocilor sumele de bani pe care aceștia le solicită. Oamenii legii îi sfătuiesc pe sătmăreni să aibă grijă cui deschid ușile și pe cine lasă să intre în apartamente și în case. Ca mod de operare, în astfel de situaţii, escrocii solicită sume de bani sau bijuterii, după care dispar cu bunurile, scrie voceatransilvaniei.ro.

Pentru a nu deveni victimă a unei înșelăciuni, spuneţi nu oricăror practici de ghicire a viitorului şi nu puneţi de bunăvoie la dispoziţia unor persoane necunoscute bunurile de valoare ale dumneavoastră. Nu permiteţi accesul, sub diferite pretexte, a unor persoane necunoscute în imobilul dumneavoastră. Verificați cu atenţie identitatea persoanelor care vă propun sau vă solicită diferite servicii, întrucât de cele mai multe ori aşa-zişii binevoitori ascund intenţii infracţionale.

În cazul în care ați devenit victima unei înșelăciuni, nu ezitați să cereți ajutorul poliției și să sunați la 112 imediat ce ați constatat escrocheria.

Citeşte şi Cea mai nouă ESCROCHERIE de pe FACEBOOK. Nu trebuie să acceptaţi prietenia ACESTOR OAMENI