O femeie din Bacău, surprinsă în timp ce fura dintr-o biserică VIDEO

În mai puţin de zece secunde, o femeie din Bacău îmbrăcată elegant, a reuşit să fure din strană geanta unei alte femei care se dusese până la altar pentru o sticlă cu agheasmă.

13 apr. 2016, 08:09
O femeie din Bacău, surprinsă în timp ce fura dintr-o biserică VIDEO

Totul s-a întâmplat marţi dimineaţă, într-o biserică din municipiul Bacău. Prima care intră în sfântul lăcaş, la ora 8.27, este chiar hoaţa. Îmbrăcată la patru ace, cu cojoc şi poşetă, plină de evlavie, femeia sărută toate icoanele, îşi face rugăciunea, apoi se retrage undeva în spate. După câteva minute, la 8.36 intră în biserică şi victima, potrivit ziarbacau.ro.

Se închină şi trece şi ea pe la icoane, apoi femeia se aşează în strană, unde schimbă câteva cuvinte cu o enoriaşă. În momentul în care preotul iese în faţa altarului, femeia lasă geanta în strană şi se duce spre el cu sticla, ca să îi sfinţească aghiasma. La ora 8.38, hoaţa face câţiva paşi în faţă, se asigură că nu a fost văzută, şi după mai puţin de zece secunde iese cu geanta din biserică, apoi o ia la fugă pe scări. Iniţial, femeia prădată nu şi-a dat seama că îi lipseşte geanta şi pleacă şi ea. Se întoarce câteva minute mai târziu, caută peste tot, şi abia atunci realizează ce i s-a întâmplat.

Ceea ce probabil nu ştia hoaţa e că în tot acest timp a fost filmată de cel puţin trei camere de supraveghere. Imaginile au fost predate poliţiştilor, care acum o caută pe suspectă. Pagubaşa nu avea în geantă decât câţiva lei, însă avea cărţile de identitate ale ei, soţului şi fiicei.

Citeşte şi Un preot din Ialomiţa este acuzat că şi-a jefuit propria biserică