O femeie din Giurgiu, reţinută pentru exploatarea sexuală a propriilor copii

O femeie din Vărăşti, Giurgiu, a fost reţinută de procurorii DIICOT, miercuri, după ce s-a descoperit că aceasta îşi explota sexual propriii copii, o fetiţă de un an şi un fiu de 3 ani, filmându-i în ipostaze cu tentă sexuală şi trimiţând apoi înregistrările unui bărbat aflat în SUA. Femeia primea pentru fiecare filmuleţ câte 100 de dolari.

RomaniaTV.net
20 ian. 2016, 12:35
O femeie din Giurgiu, reţinută pentru exploatarea sexuală a propriilor copii

Procurorii DIICOT au deschis o anchetă în cazul unei femei care şi-a exploatat sexual copiii. Mama denaturată îşi filma fetiţa de un an şi băiatul de 3 ani în ipostaze sexuale şi trimitea imaginile prin Skype unui bărbat aflat în Statele Unite ale Americii.

Ancheta a pornit, de fapt, chiar de la autorităţile judiciare din SUA, care i-au sesizat pe procurorii români să investigheze cazul. Cei doi adulţi vorbeau des pe Skype, pe diferite conturi, iar femeia primea câte o sută de dolari pentru fiecare înregistrare pe care o trimitea.

Procurorii au descins la locuinţa femeii, de unde au ridicat mai multe probe care o incriminează, printre care înregistrări şi fotografii în care minorii apar în ipostaze cu conţinut explicit. Femeia a fost reţinută, urmează să fie dusă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă şi cel mai probabil va fi decăzută din drepturile părinteşti. Copiii urmează să treacă în grija statului.