O femeie din Cluj, SFÂŞIATĂ de o haită de câini maidanezi

O femeie din Cluj-Napoca a fost atacată de o haită de maidanezi. Se plimba cu bicicleta când animalele s-au năpustit asupra ei şi au trântit-o la pământ.

16 iun. 2015, 18:54
O femeie din Cluj, SFÂŞIATĂ de o haită de câini maidanezi

O plimbare cu bicicleta la marginea Făgetului s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru o clujeancă. Aceasta a fost atacată de o haită de câini vagabonzi și doar soțul său a reuşit să o scoată din colţii animalelor. Revoltat, bărbatul s-a adresat Primăriei pentru a înțelege cum este posibil ca într-un oraș civilizat să aibă loc asemenea evenimente.

A fost doborâtă de pe bicicletă și mușcată de gambă și mână în timp ce eu mă uitam îngrozit, cu greu am reușit să o smulg din colții ghioarlelor. Sunt circa 10 câini asociați în haită care terorizează orice drumeț, biciclist care se încumetă să treacă prin arealul lor. După cum puteți vedea, mușcăturile sunt profunde, iar în cazul în care va apărea și o suprainfectare – sunt sigur că jigodiile nu sunt vaccinate – vă promit solemn că voi veni personal în Primărie pentru a lămuri lucrurile (ar fi mai bine pentru cei care se ocupa de ecarisaj să nu fie acolo că o să îi demolez pur și simplu).

Nu știu să precizez care ghioarlă a mușcat-o pe soția mea, la început a sărit unul negru, apoi a căzut la pământ și ei se roteau roată în jurul ei, eu fiind preocupat mai mult să dau cu ceva după ei ca să îi îndepărtez decât să îi contabilizez.

Consider că primăria este responsabilă pentru situația de fapt și voi deschide un proces pentru vătămare din culpă primăriei care tolerează haite de câini ce reprezinta un pericol real permanent. Vă las la dispoziție o săptămână să lichidați javrele din acel loc, altfel le voi omorî eu cu mâna mea. Unde trebuie să ajungem? Să fim ca la București să moară cineva pentru ca primaria să își facă datoria?„, spune clujeanul.

Reprezentanții Primăriei au declarat pentru Citynews.ro că Poliția Locală se va deplasa în zona respectivă pentru a efectua verificări în acest caz. De asemenea, și un echipaj de la Centrul de Ecarisaj va fi trimis pentru a captura animalele.

Citeşte şi Aplicaţiile care te apără de câini! Nu ai nevoie decât de telefon ca să nu fii muşcat