O femeie din Constanţa a aflat de la poliţişti că este mama unui băieţel

O femeie din Constanţa s-a trezit mamă peste noapte, fără să fie măcar însărcinată. Totul a pornit de la o fostă colegă care, înainte de a-şi abandona bebeluşul în spital, şi-a dat o identitate falsă.

15 dec. 2015, 11:38
O femeie din Constanţa a aflat de la poliţişti că este mama unui băieţel

Mama a fost internată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Constanţa, însă, cum femeia nu avea la ea niciun act de identitate, le-a dat medicilor doar un nume, iar aceştia i-au făcut o fotografie. După ce a născut prematur un băieţel, femeia l-a lăsat în spital şi s-a făcut nevăzută.

Imediat ce a dispărut, poliţiştii au plecat în căutarea mamei, dar au ajuns la uşa altei femei, cea al cărei nume fusese dat la spital. Tânăra a recunoscut-o în poză arătată de agenţi pe o fostă colegă şi a sunat-o. Replica femeii a şocat-o: „Eşti mai tânără, singură şi te descurci”.

Deocamdată, băieţelul este internat în spital. Avea mai puţin de un kilogram şi jumătate la naştere şi o perioadă a fost intubat. Acum, starea lui este mai bună. În acte, copilul este încă pe numele celei care nu l-a născut. Poliţiştii fac acum o anchetă, iar mama care l-a abandonat va fi trasă la răspundere.

Citeşte şi