O femeie din Mehedinţi îi cere a doua oară lui Traian Băsescu EUTANASIEREA

Femeia din Mehedinţi îi cere, din nou, lui Traian Băsescu eutanasierea. Şi asta pentru că este disperată că va pierde şi bucata de pământ care îi mai rămăsese. Ea a primit de la Primăria Strehaia o somaţie prin care i se cere să elibereze terenul care i-a mai rămas, iar dacă refuză va fi acţionată în instanţă.

29 mart. 2014, 08:36
O femeie din Mehedinţi îi cere a doua oară lui Traian Băsescu EUTANASIEREA

„Am primit o somaţie prin care se spune aşa: vă somăm să eliberaţi terenul ocupat din rezerva primăriei Strehaia, în caz contrar, ne vedem nevoiţi să vă acţionăm în instanţă pentru recuperarea terenului şi prejudiciului pe ultimii trei ani”, a declarat Ramona Staicu, potrivit România TV.

Femeia crede că reprezentanţii primăriei, de supărare că i-a reclamat, vor să-i ia şi bucata de teren care i-a mai rămas. Disperată, ea i-a trimis o nouă scrisoare preşedintelui Traian Băsescu, în care îi cere să fie eutanasiată. „Vă rog respectuos, cu lacrimi în ochi de amar şi suferinţă să aprobaţi eutanasierea mea, a fetei şi a soţului”, a mai spus femeia.

Terenul pentru care se luptă aceasta a fost primit din rezerva primăriei Strehaia şi ea l-a lucrat timp de 25 de ani. O parte din pământ a fost însă retrocedat mânăstirii din localitate, cu titlu de proprietate. Acum ea va pierde şi ultima bucată rămasă.

„La ora actuală, eu am hotărâri judecătoreşti şi trebuie să reconstitui drepturile gospodăreşti ale oamenilor pe suprafeţele care sunt în rezerva primăriei. Am trimis o somaţie să părăsească acest teren tuturor celor care îl ocupă abuziv”, a declarat primarul din Strehaia, Sâmion Burcu.

Femeia are gradul doi de handicap şi are grijă şi de fiica sa, bolnavă de retard sever şi sindrom Down. Iar în octombrie 2013, soţul a fost diagnosticat cu o boală incurabilă. Principala sursă de venit a familiei era terenul de 5.000 de metri pătraţi, din care mai rămăsese doar cu 2.000, pe care îi va pierde.