O femeie din Teleorman, care poartă acelaşi nume cu cel al criminalei, atacată pe Facebook

Magdalena Serban din Teleorman s-a trezit implicata, fara sa vrea, in cazul crimei de la metrou, dupa ce profilul ei de Facebook a fost confundat de internauti cu cel al criminalei din Craiova, din cauza coincidentei de nume.

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 20:57
O femeie din Teleorman, care poartă acelaşi nume cu cel al criminalei, atacată pe Facebook

Magdalena Serban a devenit, fara sa vrea, tinta internautilor, in cazul crimei de la metrou. Femeia originara din Teleorman a primit pe profilul ei de Facebook multe injurii si comentarii rautacioase, din cauza coincidentei de nume cu cel al criminalei din Craiova.

Ce a apărut pe contul de Facebook al Magdalenei Şerban după ce a ucis o femeie la metrou

„Esti o criminala! Nenorocito!” sau „Sa-ti fie tarana usoara in puscarie” sunt doar cateva dintre comentariile aparute la pozele Magdalenei Serban din Teleorman.

„Coincidenta numelui meu cu cel al nefericitei de la metrou mi-a adus suficiente injurii care m-au determinat sa reactionez .Poate ca e firesc ,,sa se ridice tara” in asemenea situatii, dar e nefiresc sa devin tinta unei gloate impinsa de ura si insetata de sange nevinovat.

Persoane cu nume reale sau sub false identitati, impinse doar de insticte primare, s-au grabit sa transmita pe adresa mea mesaje neprietenoase, fara o minima documentare.

Dincolo de injurii si abjectii, nu doresc vreo razbunare, dimpotriva, retin doar mahnirea fata de detractorii mei. Este o realitate trista faptul ca pentru multi romani notiunile de bun simt, omenie, educatie nu au nicio semnificatie.

Traim o criza morala fara precedent, traim vremuri in care romanii sunt contra altor romani, irosindu-si energia in mesaje si atitudini incarcate de ura. Nu astept nici macar scuze de la cei care au cutezat sa loveasca nemeritat.

De departe, cel mai trist pentru mine este faptul ca foarte multi tineri sunt lipsiti de repere. În acest context, va intreb: Cu cine, cum si cand putem redobandi demnitatea poporului roman”, a scris Magdalena Serban din Teleorman pe profilul ei de Facebook.