O femeie din Timişoara a fost amendată de poliţişti cu 500 de lei pentru că se dădea în leagăn

O femeie din Timişoara a fost amendată de poliţişti pentru că se dădea în leagăn. Ea era însoţită de fiul ei în vârstă de 15 ani. Băiatul a scăpat de amendă, alegându-se doar cu o avertizare, dar femeia a fost dusă la biroul polițiștilor din parc, pentru a fi amendată.

RomaniaTV.net
14 feb. 2017, 08:16
O femeie din Timişoara a fost amendată de poliţişti cu 500 de lei pentru că se dădea în leagăn

Niciunul dintre cei doi nu avea voie, legal, să se distreze pe echipamentele de joacă şi asta pentru că celor ce au peste 14 ani le este interzis acest lucru. 

Oamenii legii sunt obligați să verifice cine folosește jocurile din parcuri. Așa au prins-o pe o femeie si pe copilul ei. Asta însă nu a fost tot. Femeia le-a smuls oamenilor legii actele din mână, la îndemnul soțului, și a fugit, lăsându-și partenerul de viață în spate, ca să-i țină de vorbă pe polițiștii locali. Oamenii legii au pornit în urmărirea ei, aceasta fiind prinsă de o altă patrulă, în zona străzii Alba Iulia. Bărbatul s-a ales și el cu o amendă de 3.000 de lei, deoarece a împiedicat polițistul local să își facă treaba.

În parcuri există panouri informative de pe care vă puteți informa dacă aveți voie să folosiți echipamentele de joacă sau nu. Majoritatea nu pot fi folosite de persoane care au peste 14 ani. Oamenii legii susțin că foarte multe echipamente au fost distruse de adulți, așa că avertizează că amenda maximă este de 1.000 de lei, iar cea minimă de 500 de lei.