O femeie îşi împarte viaţa cu un pui de leu alb FOTO

Cei mai mulţi oameni au ca animal de companie un căţel sau o pisică. Annel Snyman, din Africa de Sud, are însă un pui de leu alb.

RomaniaTV.net
31 oct. 2012, 17:06
O femeie îşi împarte viaţa cu un pui de leu alb FOTO

Annel îşi împarte casa de lângă oraşul Bela Bela din Africa de Sud cu o felină de opt luni, Timba, după ce a adoptat-o în luna martie, anul acesta.

Femeia spune că puiul este dresat, dar că îi place să se servească cu mâncare din bucătărie şi să ajute la treburile casei. Timba, care ar putea ajunge la 180-225km la maturitate, se plimbă zilnic cu câinele Diesel.

Annel povesteşte că potenţialii ei parteneri sunt speriaţi de micul leu, întrucât tot timpul se furişează între ea şi bărbaţi. „Relaţiile pot fi dificile, întrucât există nişte gelozii legate de cine cu cine se pupă pe canapea”, povesteşte femeia de 30 de ani. „Este un lucru la care Timba se pricepe de minune. Se strecoară excelent între mine şi oricine ar mai fi pe canapea. Cred că taţii şi-ar dori un leu pentru a ţine băieţii departe de fetele lor”, mai spune Annel.

Annel a început să adopte animale în urmă cu şase ani, când părinţii ei au ajutat-o să deschidă Loebies Guestfarm pe terenul ei.  A adoptat animale de fermă şi a aplicat la Departamentul pentru Conservarea Naturii pentru permisul de adopta şi animale sălbatice.

Din 2009, Annel a crescut cu mâna ei un ghepard, şase lei, dintre care unul alb, un leopard şi şaste pisici Serval.

„Pentru mine, lucrul cu aceste animale era o terapie, aşa am început o nouă pasiune şi am descoperit că acesta este scopul meu în viaţa. A fost greu la primele animale, însă erau copiii mei şi viaţa mea”, povesteşte femeia. În cele din urmă, ea nu şi-a mai putut lua rămas bun de la animalele crescute de ea, aşa că a aplicat pentru un permis de a ţine prădătorii permanent la ferma ei.