O FEMEIE s-a filmat în timp ce AVORTA şi a postat imaginile pe YOUTUBE: Asta nu mă face o persoană rea VIDEO

Emily Letts, o femeie din America, s-a filmat în timp ce avorta într-un spital, încercând în acest mod să demonstreze că acestă practică nu este un lucru rău şi poate fi benefic atunci când apare o sarcină nedorită. Cu toate acestea, ea a fost atacată dur de internauţi.

06 mai 2014, 16:44
O FEMEIE s-a filmat în timp ce AVORTA şi a postat imaginile pe YOUTUBE: Asta nu mă face o persoană rea VIDEO

Emily Letts, o tânără de 25 de ani de profesie consilier sexual, spune că a vrut să se filmeze în timp ce avorta pentru a le arăta femeilor care doresc să recurgă la această procedură chirurgicală că acesta nu este un lucru atât de rău, potrivit Daily Mail

Citeşte şi Dezvăluire şocantă a unei vedete: a făcut avort chiar în timpul filmărilor

Astfel, ea a ales să fie anesteziată doar local, filmându-se pe patul de spital chiar în sala de operaţie. Ea a ales să recurgă la acest gest după ce pe internet nu a găsit pe cineva care să îşi filmeze avortul, motiv pentru care nu putea să le arate pacientelor sale prin ce ar putea să treacă în timpul unei astfel de operaţii.

Citeşte şi ŞOCANT: Fetuşi avortaţi, incineraţi pentru a încălzi SPITALELE. O amplă anchetă se află în desfăşurare

Aceasta este povestea mea, doar povestea mea. Nu vorbesc pentru toţi, mai ales că ştiu că este un subiect delicat. Sper doar ca aceste imagini să le ofere înţelere şi ajutor femeilor care au nevoie de acest lucru în momentele respective. Să faci un avort nu te face o persoană rea, o femeie rea sau o mamă rea. Nu te face vinovată de nimic. Este doar un pas în povestea reproducerii umane. Nu eşti singură„, a declarat tânăra pe internet.