O femeie s-a trezit din comă după 70 de zile. Şi-a şocat iubitul cu prima întrebare

O tanara care a suferit un accident de masina s-a trezit din coma dupa 70 de zile. Dar, mai suprinzator, a fost prima intrebare pe care i-a pus-o iubitului ei.

10 aug. 2015, 09:38
O femeie s-a trezit din comă după 70 de zile. Şi-a şocat iubitul cu prima întrebare

Fu Jun, o tanara din China, a ramas in coma dupa un accident grav de masina, scrie Mirror.co.uk. In mod miraculos, femeia s-a trezit din coma dupa mai bine de doua luni, timp in care iubitul ei a stat langa ea si a avut grija de ea.

Citeşte şi Agonie de nedescris pentru o femeie după ce i-au crescut COARNE în TALPĂ VIDEO

Cand s-a trezit, aceasta a reusit sa isi surprinda familia si iubitul cu o intrebare. „De ce m-ai salvat? Nu ar trebui sa ai grija de mine. Nu vreau sa ma marit, sa fiu o povara pentru tine” i-a spus aceasta iubitului. 

Chen Ben, iubitul ei, a facut o promisiune ca nu o va parasi si va avea grija de ea. El a stat aproape tot timpul langa patul ei, in spital, aproape toate cele 70 de zile.

Gestul lui a devenit popular si in social media, unde, utilizatorii l-au laudat pe retelele de socializare pentru devotamentul lui. „Un barbat bun ca el gasesti mai rar in zilele noastre. Sper ca fata sa isi revina repede si sa ramana fericiti pentru totdeauna.” a spus un utilizator.

„Este norocoasa ca a gasit un barbat asa bun. Le doresc numai fericire”, le-a transmis un alt utilizator pe retelele de socializare.