O femeie şi-a încurajat soţul să se culce cu alte femei. Bărbatului i-a fost pusă însă această CONDIŢIE

Un cuplu tânăr din străinătate a reușit să șocheze o lume întreagă după ce au dezvăluit cum se desfășoară relația lor. Soţul are liber la alte femei dacă respectă o condiţie impusă de partenera sa. 

RomaniaTV.net
03 aug. 2017, 10:24
O femeie şi-a încurajat soţul să se culce cu alte femei. Bărbatului i-a fost pusă însă această CONDIŢIE

Amy și Ryan Jones formează un cuplu perfect. Au doi copii frumoși împreună, însă în relația lor s-a întâmplat ceva neprevăzut. Libidoul femeii a scăzut destul de mult după cea de-a doua naștere, fapt pentru care i-a permis soțului să o înșele, scrie teotrandafir.ro. 

Amy, în vârstă de 30 de ani, și-a încurajat soțul să se culce cu alte femei, cu o singură condiție. Trebuia să vină de la fiecare partidă de amor cu o poveste. Amy voia detalii despre tot ce făcea bărbatul cu altele în pat.

„La început când am făcut asta, a fost după prima naștere, când Amy și-a pierdut pentru prima oară cheful de a face dragoste.

 Am fost la două femei și trimiteam tot felul de SMS-uri indecente altor femei. Apoi veneam acasă și îi povesteam totul soției mele. Imediat după, Amy și-a revenit, iat viața noastră intimă și-a reluat cursul”, a povestit bărbatul.