O femeie şi-a ucis mama în Prahova: i-a tăiat capul şi mâinile, i-a înfipt ţăruşi în corp, apoi i-a dat foc

O femeie şi-a omorât mama, apoi i-a incendiat trupul. Crima a fost anunțată de o vecină, care a găsit-o pe fiica victimei în curtea casei cu un topor în mână și plină de sânge. În fața anchetatorilor, femeia de 40 de ani a declarat că s-a enervat pe cea care i-a dat viață și nu a mai suportat-o. Potrivit unor surse citate de ziarulincomod.ro, victima avea capul și mâinile tăiate cu toporul, iar corpul era plin de bețe înfipte. Oamenii legii au reţinut-o pe criminală, apoi au internat-o la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina pentru expertiză psihiatrică. 

RomaniaTV.net
24 apr. 2018, 07:25
O femeie şi-a ucis mama în Prahova: i-a tăiat capul şi mâinile, i-a înfipt ţăruşi în corp, apoi i-a dat foc

Crima a avut loc sâmbătă noapte, în comuna prahoveană Filipeştii de Pădure. Victima este o femeie în vârstă de 60 de ani. Fiica ei ar fi ucis-o într-un acces de furie, iar apoi a dat foc trupului neînsuflețit.

Potrivit unor surse citate de ziarulincomod.ro, victima avea capul și mâinile tăiate cu toporul, iar corpul era plin de bețe înfipte. 

Se pare că după ce i-a tăiat mamei sale capul și mâinile și i-a înfipt bețe în corp, femeia a așezat o cratiță pe corpul mamei sale în care a aprins focul. Trupul a fost găsit de anchetatori carbonizat de la cap până la picioare.

Deocamdată nu s-a putut stabili cauza decesului, în speță dacă fiica și-a omorât mama sau dacă femeia a murit înainte din alte cauze, iar fiica a profanat cadavrul. Se așteaptă rezultatul examenului histopatologic care va oferi noi informații despre cauza morții.

Fiica femeii era cunoscută cu probleme psihice și chiar a fost internată în trecut la Spitalul Voila, de unde a fost externată în luna decembrie cu obligație la tratament.

Crima a fost anunţată de o vecină a victimei. Fiica femeii ucise a fost reţinută iniţial, iar apoi a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina pentru expertiză psihiatrică.