O femeie şi-a ucis soţul şi patru copii. Al cincilea este în stare gravă la spital

O femeie a fost arestată preventiv după uciderea soţului şi a patru copii într-o locuinţă din statul american Georgia, anunţă autorităţile regionale, citate de Fox News.

06 iul. 2017, 15:32
O femeie şi-a ucis soţul şi patru copii. Al cincilea este în stare gravă la spital

Poliţia din comitatul Gwinnett (statul american Georgia) a anunţat descoperirea victimelor după un atac prin înjunghiere într-o casă situată în Loganville, la circa 50 de kilometri est de Atlanta.

Citeşte şi CAZ CUTREMURĂTOR în Iaşi. O femeie a fost ucisă de soţ chiar în faţa fetiţei lor VIDEO

„Un bărbat şi patru copii au fost găsiţi morţi; un alt copil a fost adus la spital cu răni grave. O femeie, soţie şi mamă, a fost arestată”, a transmis Poliţia.

Poliţia nu a făcut cunoscute numele persoanelor care au murit, dar au spus că cei patru copii ucişi aveau vârste sun 10 ani. Tatăl lor ucis de mama copiilor este un bărbat de vreo 35 de ani.

Poliţiştii au spus despre această crimă multiplă că este „una dintre oribile crime” şi au precizat că, deocamdată, nu se cunoaşte motivul acesteia.

Citeşte şi  CRIMĂ ORIBILĂ în IAŞI. Un bărbat l-a lovit pe un altul cu o cărămidă în cap până a murit. Victima, confundată de către criminal VIDEO

Vecinii au povestit pentru foxnwes.com şi WSB-TV că femeia ucigaşă a rămas în casă după carnagiu, cu cadavrele membrilor familiei sale mai mult de 24 de ore înainte ca poliţia să descindă la locul crimelor. O altă persoană a mai spus că familia abia se mutase în Illinois cu o lună în urmă şi că tatăl femeii decedase de curând. 

Autorităţile încearcă să afle motivul crimelor catalogate drept „oribile”.