O fetiţă de 5 ani din Braşov, abuzată sexual de tată. „Obişnuia să o gâdile pe gât, apoi în zona intimă”. Cum s-a descoperit totul

"Fetița de 5 ani a relatat procurorilor că inculpatul obișnuia să o gâdile pe la gât, pe la spate și apoi în zona intimă, practici pe care fetița le relua în privința tatălui său la indicațiile acestuia". 

19 oct. 2018, 10:00
O fetiţă de 5 ani din Braşov, abuzată sexual de tată. „Obişnuia să o gâdile pe gât, apoi în zona intimă”. Cum s-a descoperit totul

„Este doar imaginația fetei mele, nimic din toate acestea nu e adevărat!”

„Trei psihologi au evaluat-o pe minoră și toți au indicat faptul că abundența informațiilor pe care minora le-a furnizat, precum și precizia detaliilor anatomiei masculine generează o probabilitate deosebit de mare ca abuzurile sexuale la care aceasta a făcut referire să fi avut loc în concret”

Citeşte şi Pedofil capturat în Bucureşti. Bărbatul a agresat sexual două fetiţe de 11 ani VIDEO

În prima săptămână a lunii iulie 2015, un tată divorțat și fetița lui de 5 ani pleacă împreună în Grecia.

Bărbatul i-a spus fostei soții că merg cu încă o familie cu copii, dar aceasta era, de fapt, cazată la jumătate de kilometru distanță.

„Când fata a revenit din vacanță, bunica maternă a început să observe schimbări de comportament pe care nepoata sa le manifesta”.

Bunica a luat-o cu ușorul și a iscodit-o.

„Fata i-a spus că obișnuia să-i țină în mâini organul genital al tatălui ei, care prefera să stea dezbrăcat, când era doar el cu fata”!

Întreaga poveste cutremurătoare pe libertatea.ro.