O fetiţă de un an şi patru luni a CĂZUT de la etajul trei, chiar sub ochii mamei sale

O fetiţă de un an şi patru luni a căzut de la etajul III al apartamentului în care locuia cu familia. Micuţa a fost preluată în stare gravă de un echipaj SMURD şi dusă de urgenţă la spital.

31 aug. 2015, 18:25
O fetiţă de un an şi patru luni a CĂZUT de la etajul trei, chiar sub ochii mamei sale

Fetiţa era acasă cu mama ei şi se pare că femeia întindea haine în momentul în care micuţa s-a întins peste pervazul unui geam şi a căzut în gol. Copila s-a prăbuşit de la etajul al III-lea direct pe betonul de lângă bloc, potrivit bistriteanul.ro.

În urma căzăturii micuţa a suferit mai multe răni grave. Are o fractură de piramidă nazală, o lovitură puternică la cap şi mai multe contuzii la nivelul membrelor.

De îngrijiri medicale a avut nevoie şi mama fetiţei. Femeia a suferit un şoc în momentul în care a văzut ce s-a întâmplat şi i s-a făcut rău.

Micuţa a fost stabilizată şi se pare că ar fi în afara oricărui pericol. Ea a fost dusă la Policlinică unde îi va fi făcută o tomografie, în urma căreia se va stabili dacă a suferit leziuni la nivelul creierului.

Poliţiştii au început deja o anchetă şi încearcă să afle cum a fost posibil ca o copilă de un an şi patru luni să cadă de la etajul III. Mama fetiţei este cea care va răspunde întrebărilor anchetatorilor.