Un ONG caută tineri pe care-i formează ca tâmplari. Salarii de până la 2.000 de lei pe perioada de şcolarizare

O şcoală de meserii caută tineri dornici să se formeze în meseria de tâmplar. ONG-ul oferă tinerilor, pe perioada şcolarizării, salarii de 1.500 de lei - 2.000 de lei pentru normă întreagă, care cresc pe măsură ce aceştia dobândesc noi competenţe. “Poate tâmplar sună prea banal pentru tine, dar îţi garantez că e un câştig pentru toată viaţa, un tâmplar bun poate să câstige peste 1.000 euro pe lună în România, iar în Marea Britanie şi triplul acestei sume. Şi la o adică, putem să-i zicem „the furniture maker” ca sa de-a mai bine în social media”, spun angajatorii în anunţul de recrutare.

RomaniaTV.net
06 iul. 2018, 07:05
Un ONG caută tineri pe care-i formează ca tâmplari. Salarii de până la 2.000 de lei pe perioada de şcolarizare

Dacă îţi place să faci mobilă, în şase luni o să fii calificat (în această meserie) şi în tot acest timp o să fie plătit pentru început cu 1.500 – 2000 lei “în mână” la un program de opt ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Daca uneori se stă peste program, se plăteşte, spun angajatorii în anunţul de recrutare.

Pentru că aici ai de la cine învăţa, nu suntem mulţi, deci o să fii implicat în tot procesul de producţie, de la circular, maşină de aplicat cant, maşină de găurit, până la montat gliseire, balamale, spun angajatorii.

Salariul poate creşte de la o lună la alta, în funcţie de progresele avute în învăţarea meseriei. Angajatorii le oferă tinerilor pe care-i formează contract de muncă, orele suplimentare sunt plătite, şi le oferă cursuri de calificare acreditate.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.