Cea mai frumoasă POVESTE DE DRAGOSTE. Drama care se ascunde în spatele acestor zâmbete

Portretul unui cuplu american a făcut înconjurul lumii, oamenii fiind înduioşaţi de povestea lor inedită de dragoste. Astfel, s-a aflat că este vorba despre un soldat care a rămas fără picioare în Afganistan şi care şi-a descoperit frumoasa soţie la un an după incident, atunci când nu mai avea niciun motiv să trăiască din cauza handicapului.

27 aug. 2013, 15:37

Jesse Cottle şi soţia lui, Kelly, au înduioşat inimile a sute de mii de oameni, după ce una dintre fotografiile lor a ajuns să fie virală pe internet. Astfel, un fotograf i-a surprins într-un moment înduioşător în care soţia îşi căra soţul în braţe în timpul unei şedinţe foto în apă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Poveste de dragoste inedită: Un doctor şi-a creat SOŢIA PERFECTĂ, înainte să o ceară în căsătorie FOTO

Fostul soldat şi-a pierdut picioarele în 2003, în timp ce se afla într-o misiune în Afganistan. Astfel, cu toate că a supravieţuit după ce o bombă a explodat la picioarele lui, el a rămas fără membrele inferioare. Ulterior, la scurt timp după ce s-a întors acasă, el a cunoscut-o pe Kelly, o înotătoare, între cei doi fiind dragoste la prima vedere. La mai puţin de un an după inedita întâlnire, cei doi s-au căsătorit, femeiea declarând că a fost atrasă de bărbat, cu toate că acesta nu avea picioare.

Citeşte şi Iubiri de culise. Povestea idilei INTERZISE dintre Florin Piersic si Angela Similea

A fost o şedinţă foto normală, eram alături de părinţii mei, atunci când fotograful i-a spus să îşi scoată protezele şi ne-a pus pe toţi să intrăm în apă. Totul era doar nromal, până când el mi-a sărit în spate şi atunci Sarah a zis că vrea să ne facă nişte poze de cuplu„, a povestit tânăra, care a fost încântată de sprijinul pe care l-a primit după ce imaginea a fost postată pe Facebook.