O icoană cu Maica Domnului a început să lăcrimeze într-o biserică din Sibiu VIDEO

Mai multi credinciosi ce se rugau la o icoana cu Maica Domnului in Biserica „Sfântul Ioan Iacob Românul” din Sibiu, spun ca aceasta a inceput sa lacrimeze. Oamenii afirma ca este o adevarata minune acum in Postul Pastelui.

02 apr. 2017, 18:14
O icoană cu Maica Domnului a început să lăcrimeze într-o biserică din Sibiu VIDEO

S-au rugat la Maica Domnului, iar icoana a inceput sa lacrimeze. Sunt marturiile credinciosilor care au privit minunea cu ochii lor. De atunci au in suflete credinta ca, toate rugaciunile le sunt ascultate. Sunt convinsi ca, icoana face minuni si Maica Domnului ii ajuta pe cei care se roaga din tot sulfetul, asa ca vin sa ceara sprijin si alinare pentru durerile lor.
Din obrazul stang al Maicii, lacrimile curg siroaie. Au izvorat, spun oamenii, la priveghire si de-atunci umplu sufletele chinuite de speranta: bolnavi, batrani singuri si tineri loviti de greutati vin la icoana sa-si gaseasca vindecarea, anunta Stirile Kanal D.
„Sunt oameni care s-au vindecat de boli grele…Care s-au vindecat, da, cancerul e o boala grea, a fost un tanar care avea leucemie, s-a rugat, sunt oameni care n-au bani de operatii, de transplant si atunci vin la Maica Domnului”, spune preotul Catalin Dumitrean. Cu zecile vin, saptmanal, din toate colturile tarii. Impinsi de credinta ca de ultima speranta, oamenii simpli, dar bogati sufleteste, inalta rugi catre icoana care plange… Nadejdea multora in Maica Domnului n-a ramas fara raspuns. „Am ramas surprins. M-a luat si fiorul, ca si acuma ma ia fiorul. Era ceva care nu se intampla oricand si oricui in viata. Maica Domnului ne dadea un semn ca sa venim la rugaciune sa ne rugam pentru tot poporul, pentru sufletul nostru”, spune Vasile Motronea, enorias.„Poate de bucurie ca eram la rugaciune si ca lumea venea cu mare drag sa se inchine la icoana ei, poate de tristete ca ne-am ratacit de pe calea credintei”, scrie oradesibiu.ro

POVESTEA ICOANEI

Martori la fenomen, preotii cred si ei in puterea divina a icoanei. Spun insa ca minunile se intampla doar celor care crede in ele cu inima curata. Catalin Dumitrean, preot: Ori de cate ori cineva, oricine cere Maicii Domnului ceva si o cere cu credinta va fi ascultat!”, afirma si Doinea Jalea. Icoana „Maica Domnului Indrumatoarea” a fost adusa la biserica Biserica „Sfântul Ioan Iacob Românul” din Sibiu in 2012 si este o copie a celei care se afla la la Manastirea Mihai Voda din Bucuresti. Semn divin sau nu, un lucru e cert: icoana aduce speranta in sufletele celor care in alta parte nu reusesc sa o gaseasca.

Vedeti video AICI cu icoana care lacrimeaza.