O îndragită artistă de la noi însărcinată? „Ne dorim…” Primele declaraţii ale soţului

Dupa o nunta de vis, cu peste 500 de invitati, cel mai sexy cuplu din muzica populara si de petrecere au luat o decizie asteptata de toata lumea. 

04 nov. 2017, 09:17
Carmen si Culita Sterp formeaza un cuplu de succes atât pe scena cât si în realitate. S-au casatorit in urma cu o luna intr-un cadru de poveste, iar acum isi doresc cu nerabdare sa devina parinti.
 
Deja au aparut zvonuri cum ca Carmen ar fi insarcinata. Intrebat de acest lucru, Culita a spus ca artista inca nu asteapta un copil, insa este foarte posibil ca acest lucru sa se intample in viitorul apropiat. Cei doi isi doresc sa devina parinti de tineri.
 
„Deocamdata nu este insarcinata, insa ne dorim sa se intample cat mai curand. Ne dorim sa avem cel puțin 4 copii, și acum e timpul sa ne apucam, nu când vom îmbătrâni, sa fim niște părinți tineri. Noi suntem 4 frați, mama are 12 frați, tata 6, deci provin dintr-o familie numeroasa, așa ca îmi doresc la fel și familia noastră sa fie cel puțin cu 4 minioni dacă ajută bunul Dumnezeu!”, ne-a declarat Culita Sterp.
 
„Copiii sunt o binecuvântare de la Dumnezeu și trebuie sa ii lasi sa vina pe lume oricâți vrea Domnul, nu trebuie sa spunem niciodată că e greu, că ajunge unul sau doi, nu! Cum am crescut noi și fratii noștri or sa crească și copiii oricâți ar fi Dumnezeu are grija de fiecare, chiar dacă e mai greu când sunt mici, când sunt mari și vedem casa plină ni se umple sufletul de bucurie. Știu cum eram și noi când eram mici, când veneam toți 4 de la școala, nu era bucurie mai mare pentru mama, pentru părinții noștri care se străduiau sa nu ne lipsească nimic și sa ducem o viața fericita. Așa vreau sa fie și copiii noștri, sa le oferim un viitor frumos și sa tot ce poate ne-a lipsit nouă când am fost copii, lor să nu le lipsească! Nu ne dorim nici să crească cu totul de-a gata, că nici așa nu e bine dar nici să ducă lipsuri. Să aibă o viața echilibrata și frumoasa alături de noi, și sa știe să aprecieze munca noastră pentru ei si sa se bucure de orice lucru din inimă!”, a adaugat indragitul intrepret.
 
Carmen Racolta a devenit o apreciata cântareata de muzica populara si de petrecere din Ardeal, fiind cunoscuta dupa numele Carmen de la Salciua, care vine de la localitatea sa natala, satul Salciua de Jos /jud. Alba-Iulia. Culita Sterp s-a apucat de muzica datorita ei, iar acum au sute de concerte pe an atât în tara, cât si peste hotare.