O jurnalistă străină, atacată în munţii Retezat VIDEO

O jurnalista germana si presedintele unei asociatii ecologiste din Romania sustin ca au fost atacati cand au vrut sa filmeze un reportaj despre minihidrocentralele de pe raul Alb, din Hunedoara.

25 mai 2015, 20:25
O jurnalistă străină, atacată în munţii Retezat VIDEO

Agresorii ar fi chiar reprezentantii firmei care lucreaza pe rau. In toiul luptei, patronul a fost lovit cu masina de un barbat care incerca sa scape teafar, informează stirileprotv.ro.

Jurnalista din Germania nici nu a apucat sa se dea jos din masina, ca a fost surprinsa de atac. A continuat insa sa filmeze. In imagini se vede cum ea, impreuna cu un barbat din zona, calauza ei, dau in haosul creat cu masina peste patronul minihidrocentralelor. Incercau, spun ei, sa scape teferi din altercatie, cand s-au trezit pe capota chiar cu patronul care incerca sa-i opreasca. In urma lor, cativa indivizi aruncau cu bolovani.

Patronul in varsta de 48 de ani a fost operat la coloana si nu-si mai simte mainile si picioarele in urma accidentului. Politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru lovire si tentativa de omor.

In altercatie a fost ranit si presedintele unei asociatii ecologiste. El si jurnalista germana voiau sa vada locul de pe raul Alb, unde se contruiesc trei minihidrocentrale si o pescarie. Patronul care are toate avizele de mediu impuse si aprobarile de constructie, nu a vrut sa-i primeasca, iar lucrurile au scapat de sub control.