O lună de la TRAGEDIA din Apuseni. Mama Aurei Ion este internată din cauza unei DEPRESII puternice

Familia Aurei Ion, studenta moartă în urma accidentului aviatic din Apuseni, nu reuşeşte să treacă peste pierderea suferită acum o lună, când un avion BN 2 pilotat de Adrian Iovan, în care se afla o echipă de medici care urma să preleveze un ficat la Oradea a aterizat forţat în Munţii Apuseni. Mama fetei este internată la Spitalul Militar din Capitală după ce în urmă cu două săptămâni a făcut o depresie puternică. Şi tatăl Aurei suferă cumplit, dar speră ca timpul să vindece durerea.

RomaniaTV.net
20 feb. 2014, 11:49
O lună de la TRAGEDIA din Apuseni. Mama Aurei Ion este internată din cauza unei DEPRESII puternice

Doborâtă de durere, mama Aurei Ion a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a depăşi momentul extrem de dificil al morţii fiicei sale. Ironia sorţii, a ajuns chiar la spitalul unde lucra fiica ei. Ea are nevoie de zece zile de spitalizare şi urmează un tratament cu antidepresive.

O lună de la TRAGEDIA DIN APUSENI. Vezi cele mai dureroase IMAGINI şi cele mai ŞOCANTE declaraţii

Valentin Ion, tatăl Aurei, abia îşi găseşte cuvintele să vorbească despre drama prin care trece familia lui.

„Eu simt nevoia sa nu vorbesc cu nimeni, să las timpul să vindece. Să ştiti că eu nu m-am mai uitat la televizor şi nici nu am mai citit vreo două, trei săptămâni. Am vrut să mă rup, să incerc să uit. Nu mai sunt la curent cu datele anchetei, nu mai sunt la curent cu nimic”, a declarat Valentin Ion, la România TV.

Imagini EMOŢIONANTE cu Aura Ion. Cum era văzută de prieteni tânăra pierită în tragedia din Apuseni VIDEO

Părinţii Aurei Ion vor să ştie cine sunt vinovaţii pentru moartea fiicei lor. Iar de un eventual proces în urma accidentului aviatic se va ocupa sora mai mare a Aurei Ion.

Familia Aurei Ion vrea să dea STATUL ROMÂN în JUDECATĂ VIDEO

„Pe mine m-ar interesa mai mult alea cinci ore în care a termurat şi a stat întinsă în zăpadă. Pentru aia aş vreau eu să găsim vinovaţii”, spune bărbatul.

AURA ION, clipe cumplite în avionul groazei. Ultimele cuvinte ale studentei: „Radu…”

„Nu am depasit suferinta aia sa ne gandim la bani, cu timpul incercam sa ne eliberam de durere si sa analizam mai la rece toate problemele”, a subliniat tatăl Aurei Ion, referitor la o eventuală intenţie de a obţine despăgubiri.