O mai ştii pe sexy-Maricica? Cum arată şi cu ce se ocupă acum voluptoasa menajera din „Inimă de ţigan” FOTO

Cosmina Larisa Dobrota a devenit cunoscuta odata cu rolul moldovencei Maricica, din telenovela "Inima de Tigan", "Regina" sau "State de Romania", unde a avut rolul unei menajere.

28 feb. 2015, 14:30

Cosmina Larisa Dobrota spunea in urma cu ceva timp, ca experienta din „Regina” a fost foarte speciala,  mai ales ca a avut multe in comun cu rolul pe care l-a interpretat, potrivit cancan.ro.

Personajul pe care l-a interpretat e o parte din sufletul ei, pentru ca si-a petrecut o parte din copilarie la bunici, ceea ce a ajutat-o sa-si consturiasca rolul. Cosmina marturiseste ca a lucrat intr-o echipa pe care s-a putut baza intotdeauna, motiv pentru care lucrurile au mers foarte bine, pe platourile de filmare.

Pentru cei care nu stiu ce mai face Maricica, ei bine, tanara, care a incins imaginatia multor barbati cu bustul ei generos, in varsta acum de 31 de ani, este colaboratoare a Teatrului Excelsio din Bucuresti. Din imaginile postate pe contul de socializare, se vede ca moldoveanca din „Inima de tigan” este la fel de sexy ca si in urma cu aproape 9 ani.

Cosmina Larisa Dobrota a absolvit Colegiul Naţional Mihail Kogalniceanu din orasul natal si a dat examen de admitere la Facultatea de Litere de la Iasi. A intrat, dar s-a razgandit inainte de inceperea cursurilor.

Din anul 2004 este colaboratoare permanenta a Teatrului Excelsior, teatrul pentru copii din Bucuresti. A jucat in piesele: Cocoşelul neascultător, Măria Sa, Măgarul – o comedie cu cantece scrisa de maestrul Ion Lucian in care a jucat rolul privighetorii, Nemaipomenitele aventuri ale lui Nils, Nenea Iancu povesteşte, O noapte furtunoasă, Vrăjitorul din Oz.

In anul 2006 a debutat in televiziune, cu rolul Petrutei, servitoarea moldoveanca a familiei Dumbrava din serialul Iubire ca in filme produs de MediaPro Pictures. In2007 joaca rolul Maricicai – servitoare in casa Potcovaru, dupa ce un barbat i-a tocat averea si i-a ranit inima – in serialele Inima de Tigan, Regina, State de Romania si Mostenirea.

SURSĂ: Cancan.ro