O mai ştiţi pe Copănika, eleva bătăuşă din Brăila? Ce face acum. Atenţie, IMAGINI ŞOCANTE!

Angelica Dima, eleva din Braila care a devenit cunoscuta pentru bataia memorabila aplicata unei colege, dintr-o criza de gelozie, se “antreneaza” dupa tutorialele de pe internet si se iubeste cu un tanar cu muschi!

24 feb. 2015, 10:20
O mai ştiţi pe Copănika, eleva bătăuşă din Brăila? Ce face acum. Atenţie, IMAGINI ŞOCANTE!

Angelica Dima a ajuns in urma cu doi ani protagonista unuia dintre cele mai scandaloase filmari care au socat opinia publica. Poreclita „Copanika”, eleva de 17 ani a ajuns celebra pe internet dupa ce si-a umilit si a batut cu pumnii si picioarele o colega cu doi ani mai mica. Imaginile au fost absolut socante, iar dialogul dintre agresoare si victima poate fi redat doar partial.

Instigare la violenţă împotriva ELEVEI BĂTĂUŞE din Brăila. Vezi ce RECOMPENSĂ s-a pus pe capul ei

 

“In genunchi si iti ceri scuze! In genunchi! Zi, te rog frumos, iti cer scuze…”, a urlat “Copanika” cand si-a imobilizat victima, pe Iulia, o alta eleva de 15 ani. Astfel, la cateva secunde dupa ce pustoaica agresata a ingenuncheat, aceasta s-a ales cu o rafala de palme peste fata, urmata de pumni si picioare.

Dupa ce acest caz s-a “rostogolit” pe internet si a ajuns sa fie  dezbatut in presa, “Copanika” a fost exmatriculata din liceul in care invata, iar politistii au amendat-o cu 7.000 de lei.

Dupa cum se vede chiar pe pagina ei de Facebook, tanara a ramas fidela miscarilor de karate, acolo unde sunt publicate filmulete cu un grad ridicat de violenta.

De asemenea, “Copanika” nu a stat sa-si planga foarte mult de mila dupa infidelitatea iubitului si s-a indragostit din nou.

Dupa inregistrarea in care o tara intreaga a vazut-o pe eleva Angelica Dima, din Braila, cum ii aplica o corectie umilitoare mai tinerei sale rivale in dragoste, un grup de internauti a planuit o razbunare la fel de dureroasa. 

Este vorba despre initiativa unui utilizator de YouTube, inregistrat cu numele de Marian, cel care spunea ca pune la bataie 2.000 de lei pentru cel care o va umili pe Copanika. Acesta spune ca reprezinta un grup mai mare de persoane care „au fost miscate de agresiunea Copanikai”.

Mai multe detalii despre caz pe cancan.ro