O mai ştiţi pe Dulce Maria din RBD? E de nerecunoscut. Uite cum arată acum!

RBD a fost un adevărat fenomen muzical la începutul anilor 2004, proiectul pornind din Mexic și cucerind inimile a milioane de fani în toată lumea. Ele erau idolul tuturor fetelor. Cu toate și-ar fi dorit uniforme pentru școală identice cu cele ale iubitelor actrițe din cel mai tare serial cu adolescenți și, probabil că și voi aveați acasă un poster cu Anahi, Dulce Maria sau Maite Perroni.

23 feb. 2017, 13:04
O mai ştiţi pe Dulce Maria din RBD? E de nerecunoscut. Uite cum arată acum!

Chiar dacă această febră RBD a fost una trecătoare, muzica lor a rămas în amintirea multor fani. Dacă vă întrebați ce mai fac celebrele actrițe din serial, ei bine, unele încă mai cântă, încă mai joacă. Dacă despre Anahi știm cu toții că a deveni pentru prima dată mamă la începutul acestui an, iar despre Maite, cea mai cuminte membră din RBD, știm că are o carieră în ascensiune, atât pe plan muzical, cât și în actorie, fiind numită „Noua regină a telenovelelor” în Mexic, despre Dulce Maria nu am mai auzit prea multe. Ce face artista acum?

Cea mai rebelă membră a trupei, Dulce Maria, a rămas în amintirea tuturor ca roșcata focoasă. Dacă la începutul serialului, în rolul Robertei Pardo, avea cea mai aprinsă culoare de păr, acum artista este de nerecunoscut. Nu mai este atât de excentrică, a renunțat la machiajul strident și a dat roșul din păr pe un șaten natural.

Vezi pe www.okmagazine.ro cum arată acum artista!