O mamă a fost prinsă furând din magazin. Ce au făcut poliţiştii când au prins-o

Doi polițiști au fost chemați de urgenţă la un magazin dintr-un mare oraș american, unde o femeie fusese prinsă furând de pe rafturi.

29 nov. 2017, 18:25
O mamă a fost prinsă furând din magazin. Ce au făcut poliţiştii când au prins-o

Ofiţerii Keith Bradshaw și Candace Spragins au găsit-o femeie care furase mâncare în valoare de 36 de dolari. Ea plângea și își cerea scuze, după ce a returnat alimentele furate. Le-a povestit polițiștilor că are trei copii adoptați pe care nu are cu ce îi hrăni. Femeia suferise o lovitură gravă la cap și nu putea să lucreze pentru o perioadă, iar copiii ei nu mâncaseră de trei zile.

Gest ŞOCANT al profesoarei în faţa elevilor. Nu şi-a dat seama că e filmată, iar la scurt timp a fost chemată Poliţia VIDEO

Poliţiştii au condus-o acasă, au deschis frigiderul și au constatat că în el era doar o bucată de brânză. Din păcate, cei doi polițiști au fost nevoiți să-i facă dosar penal femeii, sub acuzația de furt, dar au luat o decizie care a șocat-o pe mamă: s-au întors la magazin și au umplut un cărucior de cumpărături cu alimente. Femeia a spus că mâncarea îi va ajunge săptămâni întregi.