O maşină a fost spulberată de un tren în Lugoj. Un bărbat, grav rănit FOTO

Un bărbat de 30 de ani a fost rănit grav, joi, după ce maşina în care se afla a fost izbită în plin de un tren personal.

28 apr. 2016, 17:45

Accidentul s-a produs la o trecere la nivel peste calea ferata, semnalizata doar cu o cruce. Mecanicul locomotivei a declarat pentru lugojinfo.ro ca l-a avertizat sonor pe sofer, dar acesta s-a grabit sa treaca de calea ferata.

Venea dinspre sosea. L-am vazut. I-am dat goarna dar nu s-a uitat. Aveam 80 de kilometri la ora”, a declarat mecanicul locomotivei.

La momentul impactului 10 persoane se aflau in trenul care circula intre Buzias si Lugoj.

„Am auzit o bubuitura puternica. Ne-am dat jos sa vedem ce se intampla si am vazut masina praf. Baiatul era inauntru. Au venit pompierii si l-au scos„, a declarat unul dintre calatori.

Medicii si pompierii de la Lugoj au trimis la locul accidentului mai multe echipe de salvare. Pompierii au fost nevoiti sa taie acoperisul masinii pentru a scoate victima. Barbatul era constient, medicii sustinand insa ca este suspect de fracturi la maini si picioare. Barbatul a fost transportat la spitalul din Lugoj, insa nu este exclus sa fie dus cu elicopterul la o clinica din Timisoara.