O maşină a poliţiei a fost distrusă în urma unei intervenţii la un scandal într-un bar

O patrulă de poliţie a fost atacată de mai mulţi bărbaţi băuţi. Poliţiştii au scăpat nevătămaţi, însă maşina de intervenţie a fost vandalizată. A fost nevoie de intervenţia mai multor agenţi ca bătăuşii să fie calmaţi.

RomaniaTV.net
10 dec. 2017, 06:29
O maşină a poliţiei a fost distrusă în urma unei intervenţii la un scandal într-un bar

A fost deschisă o anchetă la Iași, după ce un echipaj de poliție a fost atacat în timpul intervenției la un scandal într-un bar din comuna Deleni, din județul Iași. Oamenii legii nu au fost răniți, dar mașina a fost distrusă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău au deschis o anchetă după ce echipajul de poliție chemat să intervină la un scandal izbucnit într-un bar a fost atacat în timpul nopții de vineri spre sâmbătă.

Potrivit anchetei, scandalul a izbucnit între câțiva tineri într-un bar din satul Poieni, comuna Deleni, iar martorii au chemat poliția, pentru a aplana conflictul. Când au ajuns cei doi polițiști de la postul din Deleni, scandalul a luat amploare, iar tinerii au încercat să atace echipajul poliției și au distrus mașina acestora.

În sprijinul celor doi agenți au fost chemați și polițiștii de la Hârlău, dar și un echipaj de ambulanță și unul SMURD.

Doi dintre scandalagii au fost preluați de către echipajele medicale și au fost duși la Spitalul municipal din Hârlău, unde au primit îngrijiri medicale, dar nu au avut nevoie de spitalizare.

La postul de politie din Hârlău au loc audieri, sâmbătă, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău.

Deocamdată se fac cercetari într-un dosar de distrugere, loviri și alte violente, tulburarea liniștii și ordinii publice. Procurorul de caz urmează să decidă dacă se vor efectua cercetări și pentru ultraj.