TRAGEDIE în Capitală. O maşină în care se afla o familie cu un copil a căzut în Dâmboviţa. Tatăl a murit VIDEO

Familie distrusă într-un accident teribil în Capitală. Un bărbat a murit, iar soţia şi copilul lui au fost răniţi după ce au căzut cu maşina în râul Dâmboviţa. Potrivit martorilor, un şofer care a văzut totul, a sărit în apă şi a scos cele trei victime din maşină, apoi a plecat, informează România TV. Este al doilea accident de acest gen din ultimele două zile.

27 feb. 2016, 15:03
TRAGEDIE în Capitală. O maşină în care se afla o familie cu un copil a căzut în Dâmboviţa. Tatăl a murit VIDEO

Accidentul s-a produs din cauza vitezei. Într-o curbă, şoferul care se afla alături de soţie şi copil, a pierdut controlul volanului şi a sărit cu maşina în râul Dâmboviţa. Tatăl a murit în urma tragediei.

Martor la tragedie a fost un şofer care a sărit în apă şi a scos victimele la mal. A sunat apoi la numărul de urgenţă 112 şi s-a făcut nevăzut.

Un autoturism care venea dinspre Glina spre Bucureşti, pe fondul neadaptării vitezei a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în râul Dâmboviţa„, a declarat Ovidiu Munteanu, Brigada Rutieră.

Acum poliţiştii încearcă să-l găsească pe salvatorul misterios pentru a le da detalii despre producerea accidentului.

Citeşte şi Accident în Târgu Mureş. O maşină a căzut de pe podul peste Mureş

Acest caz nu este singular. Vineri, o altă maşină a căzut în râul Dâmboviţa, iar o tânără de 26 de ani, rămasă blocată înauntru, a murit înecată.

Citeşte şi ACCIDENT GRAV în Capitală: O maşină a căzut în râul Dâmboviţa. O tânără a MURIT înecată VIDEO