O maşină de 30.000 euro, furată de la o firmă din Arad, a fost găsită incendiată

Autoturismul dispărut de la o firmă de transport persoane din judeţul Arad, evaluat la 30.000 de euro, a fost găsit de către poliţişti incendiat şi abandonat într-o vale. În interior erau şi cutiile metalice în care s-ar fi aflat suma de 8.000 de euro, declarată furată, însă acestea erau goale.

05 nov. 2013, 17:19
O maşină de 30.000 euro, furată de la o firmă din Arad, a fost găsită incendiată

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, autoturismul declarat furat de la sediul firmei de transport din localitatea Fântânele a fost găsit, marţi, la o distanţă de aproximativ 15 kilometri, într-o vale din localitatea Chesinţ, scrie Mediafax.

Poliţiştii spun că maşina a fost incendiată, fiind arsă în proporţie de 90 la sută. În interior au fost găsite şi cutiile metalice în care s-ar fi aflat cei 8.000 de euro raportaţi de către reprezentanţii firmei de transport ca fiind furaţi, însă cutiile erau goale.

Poliţiştii continuă cercetările şi spun că au un cerc de suspecţi în acest caz de furt.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Arad, spargerea ar fi avut loc duminică seară, la sediul din localitatea Fântânele, iar un angajat al firmei de transport a sunat la 112 după ce a observat uşa firmei deschisă şi lucrurile din interior răvăşite.

La sosirea poliţiştilor, reprezentanţii firmei au sesizat că din sediu a dispărut suma de 8.000 de euro, care se afla în două cutii metalice, dar şi un autoturism Mini Cooper din 2013, în valoare de aproximativ 30.000 de euro.

Firma de transport se află în imobilul în care îşi are locuinţa şi patronul, care era plecat în străinătate.

Echipa de poliţişti de la Investigaţii Criminale a constatat că sistemul de supraveghere video al imobilului era distrus, iar unitatea de stocare a imaginilor a fost furată.