O maşină de poliţie a luat foc. Incendiu s-a extins şi la o clădire a primăriei

O autospecială a Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud a ars ca o torţă într-un incendiu care a avut loc marţi dimineaţa în zona pieţei din comuna Prundu Bârgăului, situată aproape de sediul poliţiei.

03 oct. 2017, 08:10
O maşină de poliţie a luat foc. Incendiu s-a extins şi la o clădire a primăriei

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, plt. Maj. Marius Rus, incendiul a pornit de la autospeciala de poliţie şi s-a extins la o clădire a primăriei Prundu Bârgăului, în care are amenajat un birou şi funcţiona administraţia pieţei din comună.

„În momentul în care pompierii subunităţii din Prundu Bârgăului au ajuns la locul incendiului au descoperit că ardea o maşină parcată foarte aproape de o clădire, iar de la autoturism flăcările s-au extins la acoperişul clădirii în care funcţiona sediul pieţei din comună. În urma incendiului autoturismul a fost distrus în totalitate şi acoperişul clădirii administrative a fost distrus pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi”, a declarat Marius Rus, potrivit Mediafax.

Poliţiştii de la criminalistică au declanşat o anchetă pentru a stabili cauza probabilă a incendiului.

Citeşte şi Incendiu într-un bloc din Lugoj. 60 de persoane au fost evacuate după ce o garsonieră a fost cuprinsă de flăcări