O maşină de poliţie, răsturnată în Suceava în timpul unei acţiunii. Doi agenţi au fost răniţi

Un accident spectaculos s-a produs în judeţul Suceava. O maşină de poliţie în care se aflau doi agenţi s-a răsturnat în timp ce urmăreau un bolid de lux. În urma impactului, poliţiştii au fost răniţi.

13 apr. 2017, 08:11
O maşină de poliţie, răsturnată în Suceava în timpul unei acţiunii. Doi agenţi au fost răniţi

O maşină a Poliţiei Rutiere cu radar s-a răsturnat, miercuri noapte, în timpul urmăririi unui şofer care a refuzat să oprească la semnalul regulamentar. S-a întâmplat miercuri, în jurul orei 23.00, la ieşirea din Dumbrăveni spre Botoşani, scrie monitorulsv.ro.

Echipajul de la Poliţia Salcea a plecat în urmărirea unui Mercedes, însă şoferul nu a putut fi ajuns, gonind în direcţia Botoşani. Cei doi agenţi de poliţie, Ionut Manolache şi Constantin Gabor, au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava. Unul dintre ei are diagnosticul preliminar de policontuzie prin accident rutier, traumatism cranian, traumatism toraco-abdominal şi contuzie de pumn stâng.

Maşina de Poliţie cu radar fusese repartizată Poliţiei Salcea de la începutul acestui an, pentru sancţionarea şoferilor vitezomani de pe DN 29 Suceava-Botoşani.

Citeşte şi ACCIDENT cu maşina de Poliţie în Piaţa Victoriei din Bucureşti. O femeie a fost rănită