O maşină s-a proiectat în sediul unui Birou de securitate socială din Egg Harbor. Peste 20 de răniţi

Peste 20 de peroane au fost rănite după ce o maşină condusă de o femeie s-a proiectat în zidul sediului  unui birou de Securitate Socială din Egg Harbor, informează presa americană. Poliţia şi ambulanţele au fost chemate la locul accidentului.

14 nov. 2018, 09:28
O maşină s-a proiectat în sediul unui Birou de securitate socială din Egg Harbor. Peste 20 de răniţi

„A fost ca o bombă”, au povestit mai mulţi martori oculari la acest accident care s-a soldat cu peste 20 de răniţi. Accidentul s-a produs marţi, în jurul orei locale 09:45, în New Jersey, pe Strada 1350, informează presa americană. 

Poliţia o caută pe femeia care a intrat cu maşina în zidul sediului social. Suspoecta se dezbrăcase şi era foarte agitată. A fugit imediat de la locul accidentului, pierzându-şi urma pe străzile din zonă.

Poliţia şi ambulanţele au fost chemate la locul accidentului.

„Dintr-o dată am auzit o explozie puternică, ca o bombă şi mi-am întors capul spre stânga unde am văzut o mașină care venea spre zidul clădirii, lovind persoanele care erau pe stradă în acel moment, a povestit una dintre victime, Angela Franks. „Fratele și sora mea erau trântiţi pe jos”, a mai povestit ea, precizând că mai multe persoane care se aflau la acea oră în sediu au fost rănite după ce o parte din peretele clădirii s-a prăbuşit, potrivit CBS.

Poliţia din Egg Harbor a identificat-o pe femeie ca fiind Donna Woodall, în vârstă de 56 de ani, din Atlantic City. Ea a accelerat maşina sa – un Nissan Sentra din 1998 – şi a pătruns pe trotuar proiectându-se în peretele clădirii. În maşină se aflau şi doi copii, care au suferit răni uşoare.

Cel puţin 19 victime au fost transportate la un spital regional. Încă două victime au fost transportate la o altă unitate medicală, iar o persoană a rămas într-o unitate specială.

Femeia care produs accidentul a suferit traumatisme serioase, zona capului era însângerată şi îi curgea sânge din gură şi din alte răni de pe corpul său.  Ea i-a cerut ajutor unui bărbat care se afla în locul unde ea produsese accidentul, rugându-l să o ajute şi să nu o lase singură până vor veni echipele de salvare. 

Poliţia cercetează cazul prin prisma unui accident rutier, şi nu ca pe un atentat terorist.